Krupnim's Trend Wire - A Day Without Krupnim Is Like A Day Without Sunshine.

Tankar om att handla online


Jag brukar ofta köpa inredning i en webshop. Jag har hittat en väldigt bra webshop som jag tycker är väldigt trevlig och som har väldigt mycket saker i min stil. Stilen är lite mer lantlig och har en del shabby chic saker och en massa annat smått och gott. Ibland kan det vara skönt att köpa saker online. Jag tycker i alla fall att det kan vara smidigt att köpa lite mindre saker. Tavelramar, muggar, tallrikar, små dekorationer, kuddar och övriga tyger tycker jag funkar väldigt bra att beställa hem. Ibland har jag beställt hem en möbel eller så, men ibland är det svårt att få sig en bild hur den kommer att se ut på plats. Man kan mäta ut och så, men ibland vet man inte förrän den är på plats om man vill ha den där eller inte. Man kan ju försöka föreställa sig, men ibland kan det vara så att den hamnar i ett ljus som inte gör den rättvisa och det är något som man väldigt sällan tänker på. Det kan även vara så att man tror att färgen är på ett annat sätt för att man har en skärm som inte gör möbeln rättvisa heller. Men det har nog bara hänt en gång att jag inte varit nöjd, alla andra gånger har jag varit riktigt nöjd. Jag är ganska duktig på att vet vad jag vill ha och vad jag tror skulle passa bra tillsammans. Jag har alltid varit nöjd med det jag har fått. Plus, skulle det vara så att det inte passar in så kan man alltid skicka tillbaka produkten, det blir inte värre än så. Men det har aldrig hänt innan, vet man vad man tycker om så kan man få det att fungera ändå tänker jag i alla fall.